Retourneren

Alcoholfreedrinks.nl – Garantie, klachten, retourneren, terugbetaling

Garantie
Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie naar je te verzenden. Toch kan het wel eens voorkomen dat een fles breukschade oploopt tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk ben je verplicht om binnen 14 dagen na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorgdragen voor vervanging.

Bestelling verkeerd bezorgd of beschadigd?

Wij en onze vervoerders doen er alles aan om je bestelling netjes en onbeschadigd te bezorgen. Heb je onverhoopt toch een verkeerd of beschadigd artikel ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice. In overleg met jou zullen wij altijd proberen tot een goede oplossing te komen. Mail ons via denise@alcoholfreedrinks.nl of bel 06-41741932.

Klachten

Heb je een klacht? Graag horen we van je wat je klacht is en ontvangen wij een foto van de eventuele schade. Dan kan je mailen met onze klantenservice denise@alcoholfreedrinks.nl of bellen met 06-41741932.

Retourneren en terugbetaling

Indien je jouw bestelling wenst te retourneren dan kan dit binnen 14 dagen nadat je jouw bestelling hebt ontvangen (herroepingsrecht). De producten dienen direct na melding van de herroeping aan ons teruggestuurd te worden.

De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. Je kunt jouw zending retour sturen aan: Alcoholfreedrinks.nl – De Trompet 1121 – 1967 DA Heemskerk

Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien de flessen niet geopend, niet beschadigd inclusief niet beschadigd etiket in originele verpakking teruggestuurd zijn. Jouw verzoek tot herroeping kan je sturen aan denise@alcoholfreedrinks.nl

De termijn waarbinnen terugbetaald wordt, is zo spoedig mogelijk doch uiterlijk binnen 14 dagen vanaf het moment van herroeping en nadat dat wij jouw flessen ongeopend en in zelfde staat als bij verzending terugontvangen hebben – niet beschadigd inclusief niet beschadigd etiket in originele verpakking.