Champagnedoppen

Handige champagne dop voor best bewaarde bubbels

Iets te vieren? Dan smaakt een glas alcoholvrije wijn altijd wel. Maar hoe zorg je ervoor dat de alcoholvrije champagne zo lang mogelijk goed blijft? En hoe houd je ook de dag na het feest de bubbels in een fles alcoholvrije mousserende wijn? Met een stevige champagne dop van Alcoholfreedrinks.nl houd je de bubbels in de fles. Zo geniet je dagenlang van jouw favoriete alcoholvrije bubbels. Bekijk direct het aanbod champagne afsluitdoppen in onze webshop.

Hoe bewaar je een fles alcoholvrije mousserende wijn?

Een glas alcoholvrije cava, champagne of prosecco drink je het liefst koel. Alcoholvrije champagne serveer je tussen de vier en acht graden. Zo blijft de sprankeling het langst behouden. Toch is het niet verstandig om de flessen alcoholvrije dranken maandenlang in de koelkast te bewaren. Doordat de koelkastdeur vaak open en dicht gaat, schommelt de temperatuur nogal. Bewaar daarom de alcoholvrije wijn het liefst op een donkere, koele plek, zoals een bergruimte of een kelder. De dag voordat het feest begint, plaats je de fles in de koelkast.

Een champagne dop om de wijn goed af te sluiten

De beste manier om een fles alcoholvrije wijn goed af te sluiten is met een champagne dop. Plaats de alcoholvrije drank vervolgens in de koelkast. Een halfvolle fles kun je gerust nog een dag bewaren. Een goede truc is om, net voordat je een glas uitschenkt, een rozijntje in de fles te doen. De bubbels komen op die manier weer terug in de fles, alsof je deze nog maar net hebt ontkurkt. Wil je meer weten over de beste manier om alcoholvrije dranken te bewaren? Neem dan vrijblijvend contact op via onze website of bestel meteen de champagne dop in onze webshop.

Toont alle 4 resultaten

Toont alle 4 resultaten